Bryan Willems twee jaar bij Torhout KM

img_7641

Bryan Willems is een 21-jarig jeugdproduct van KV Oostende die in december vorig jaar overkwam uit de A-kern van de kuststad.
De verdediger van 1.78 meter is geboren op 16 juli 1995 en maakte voorheen twee seizoenen deel uit van de A-kern van KV Oostende waar hij in 2001 zijn eerste voetbalpassen zette. Vorig seizoen moest hij zich na een zware blessure terug in de kern proberen te knokken maar door de stevige concurrentie bleek dit erg moeilijk.
Om speelgelegenheid en matchritme op te doen kwam hij tijdens de wintermercato op uitleenbasis over tot het einde van het seizoen naar Torhout 1992 KM. De club was na het seizoen uiterst tevreden over de prestaties van de snelle flankspeler waarop hij besloot om het Houtland trouw te blijven en zich definitief aan onze club te binden.
De laatstejaarsstudent, die nu een overeenkomst voor twee seizoenen afsloot, zegt zelf dat de sfeer in de groep uitstekend is en dat hij zich zeer goed voelt bij KMT en daarom ook geen behoefte heeft om andere oorden op te zoeken. Ook de goeie verbinding tussen zijn woonplaats Oostende en Torhout liggen mee aan de basis voor zijn beslissing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *