Koop eens een minipizzeria bij Xclusive Bike…

IMG_2422

Wil je een mini-foodtruck? Dan kan je in België bijna alleen bij Xclusive Bike in  de Rijksweg 11 in Torhout terecht (www.xclusivebike.be). Geert Swaenepoel tovert met de glimlach een Piaggo ‘Ape’ om tot een rijdende keuken. Een vakmanschap waar hij terecht trots op mag zijn. Zijn laatste nieuwe verwezenlijking is een minipizzeria die naar Antwerpen verhuist. Goed om vier à vijf pizza’s tezelfdertijd te bakken en met alles, koelkast, snijvlak, groentenvak, wasbak, vuilnisbak, deegbewaarplaats, erop en eraan. Wij laten jullie even meegenieten. De pizza moet je helaas nog zelf bakken…

IMG_2406.jpg
IMG_2411.jpg
IMG_2412.jpg
IMG_2413.jpg
IMG_2414.jpg
IMG_2415.jpg
bikes1.jpg
bikes2.jpg
IMG_2406.jpg
IMG_2411.jpg
IMG_2412.jpg
IMG_2413.jpg

(c) Apriotief bvba

2 thoughts on “Koop eens een minipizzeria bij Xclusive Bike…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *