Op zoek naar lokale (muziek)helden!

Op vrijdagavond 28 april 2017, zet Poppunt in heel Vlaanderen en Brussel lokaal muzikaal talent in de schijnwerpers.

 campagnebeeld lokale helden 2017

Daarom doet hét aanspreekpunt voor de popsector in Vlaanderen een oproep aan lokale overheden om die avond Lokale Helden, oftewel lokale muziekgroepjes, zoveel en/of zo origineel mogelijke podia aan te bieden. Het lijkt  gesneden koek voor Cc de Brouckere en jeugddienst Torhout om hier, binnen ons gezamenlijk jongerencultuurlabel RADAR, opnieuw in mee te stappen.
OPROEP VIA VI.BE We doen de oproep aan lokale groepen, binnen een straal van 10 km van Torhout, om  zich te registreren op vi.be: een website die nieuw talent op de juiste plek wil brengen. Via die weg kunnen niet alleen wij maar ook tal van andere concertzalen, radiozenders, … de groepen kansen geven.  Deze bands willen we op 28 april een podium geven.
We kiezen voor een optreden op het balkon van het stadskantoor als unieke locatie. Dit refererend aan legendarische optredens van o.a. de Beatles op het dak van hun studio. Bovendien is het een uitgelezen kans om het nieuwe stadskantoor in de verf te zetten. Een beperkt publiek en een professionele PA zorgen ervoor dat de bands in een fantastisch kader en met een mooi uitzicht kunnen spelen.

sofia the voice van vlaanderen

Headliner op 28 april wordt Sofia Anessiadis, Torhouts muziektalent en finaliste van The Voice 2016 op VTM. Sofia’s deelname leefde heel erg in Torhout, en nu willen we haar op Lokale Helden in the picture zetten.
Jullie vinden de speelkans hieronder.
http://vi.be/vibe/portal/calls/fba882e4-0c6a-45bb-a692-268b3d112e69

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *