Vives presenteert ‘A healthy way of life’

healthy

Vier studenten lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie van Vives Torhout, Jutta Messely (Moorsele), Justine Ghekiere (Izegem) , Pauline Witdouck (St-Eloois Winkel) en Elona Larcin (Koksijde), organiseren ‘A healthy way of life’.

“A healthy way of life” bestaat uit twee avonden. Op donderdagavond 20 april is er een beweegavond. Er zijn verschillende workshops namelijk piloxing, functional training en yoga. De tweede avond is dinsdagavond 25 april. Dit is een kookavond. Op de kookavond krijgen de deelnemers zowel info over gezonde voeding als toepassing in de praktijk. Alles wat de deelnemers maken, mogen ze opeten. Alle workshops zijn onder professionele begeleiding van (sport)diëtisten, sportcoaches  (onder andere beweegpunt Izegem).”

Bespaar 5 euro en schrijf in voor 20 maart!

“De beweegavond kost 35 euro, maar voor 20 maart krijg je 5 euro korting. De kookavond kost 45 euro, en ook voor 20 maart krijg je 5 euro korting. Komen jullie met meerderen dan geven wij een hogere korting, namelijk een groepskorting. Het wordt een spetterende avond met zeer nuttige tips en tricks om mee te nemen naar huis!

Meer info: https://www.facebook.com/A-healthy-way-of-life-1024413524372017/?fref=ts

affichehealthy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *