Inhuldiging AED-toestel Wijnendale

IMG_6444

In  Wijnendale werd het AED-toestel aan de parochiezaal officieel in  dienst genomen. Terzelfdertijd kregen de 33 cursisten hun brevet: Gerlinde Matthys, Jasper Missiaen, Kristien Callewaert, Martine Logghe, Luc Jaques, Annick Verstraete, Patrick Gadeyne, Francine Ryheul, Rachel Neyens, Roger Naert, Georges Nocon, Geert Denoo, Geert De Cuyper, Eric Castelein, Marijke Devriese, Rita Pollentier, Paul Deleu, Rita Cuvelier, Silke Denolf, Nele Denolf, Tine Denolf, Bram Vanthournout, Femke Dendj, Lara Van de Velde, Veronique Lievens, Sara Verplancke, Philip Vanmiddelem, Sofie Vanlersberghe, Iny Sap, Veerle Vanthournout, Lander Bowte, Tina Bockstol en Freddy Nauwynck.

IMG_6447

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *