Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Zuidstraat
(9/06/2017 – 21.17 uur) Bestuurder van een bromfiets  (J-C. H., man °1983 uit Torhout) remt zeer abrupt en komt slippend tot stilstand in het zicht van een interventieploeg. Bestuurder legt een positieve ademtest af en zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.
Noordlaan (10/06/2017 – 19.51 uur) alcoholcontole – 10 voertuigen gecontroleerd – allen leggen negatieve ademtest af – 2 onmiddellijke inningen uitgeschreven (GSM en inschrijvingsbewijs) en 2 processen-verbaal van waarschuwing (rijbewijs en technische eisen).
Oostendestraat (10/06/2017 – 23.58 uur) Bestuurder van een personenwagen (S.P., vrouw,°1980 uit Roeselare) wordt opgemerkt zonder veiligheidsgordel. Bij een ademtest blaast ze positief. Betrokkene heeft haar rijbewijs noch haar identiteitskaart bij daarom wordt haar voertuig 6 uur ingehouden.
Bollestraat (11/06/2017 – 5.15 uur) Bestuurder van een personenwagen (V.D., man ° 1996 uit Zedelgem) komt gereden in de Kwakkelstraat. Ter hoogte van de Bollestraat komt een bestuurder van een personenwagen (M.D., man, °1991 uit Torhout). Deze laatste geeft geen voorrang waardoor het tot een aanrijding komt. M.D legt een positieve ademtest af en V.D. test positief voor drugs. Beide rijbewijzen worden voor 15 dagen ingetrokken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *