Ook Torhout zegt neen tegen zwerfvuil!

mooimakers

De Mooimakers pakken deze zomer uit met de campagne ‘Doe alsof je thuis bent, gooi je afval niet op de grond’. Om de campagne in de kijker te zetten, worden enkele bushokjes en openbare plaatsen omgetoverd tot een echte woonkamer. Ook Torhout gaat voor minder zwerfvuil en werkt aan een propere stad! Als inwoner kan ook jij die boodschap uitdragen! Bovendien maak je kans op een mooie prijs!
Een jaar lang geen ruiten wassen
Een jaar lang geen ruiten wassen, is dat niet proper? Hang de campagnesticker op je brievenbus, zet het kaartje voor je raam of hang de Mooimakersvlaggetjes op en maak kans op een jaar lang propere ruiten. Ook met jouw straat of buurt kan je meedingen naar deze prijs.
Hoe deelnemen?
Het beschikbare materiaal kan je online bestellen of vind je terug bij het onthaal van het stadskantoor. Eind september worden de winnaars bekend gemaakt.
Doe mee en surf naar www.mooimakers.be/campagnepagina voor meer info en materiaal.
Mooimakers is een initiatief van Vlaanderen Mooi, het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van de OVAM, Fost Plus en de VVSG.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *