Uit met Vlieg in Torhout in de herfstvakantie

Het label Vlieg maakt het cultuur- en vrijetijdsaanbod voor families met jonge kinderen (-12 jaar) zichtbaar en herkenbaar. Honderden organisatoren, gemeenten en mediapartners gebruiken het label in hun programmabrochures, infobladen, online agenda’s en printkalenders om aan te duiden wat er relevant is voor kinderen en hun mama’s en papa’s.

 

Vlieg trekt erop uit in Torhout in de herfstvakantie! Familievoorstellingen, een expo, een creatieve workshop, …Ontdek het hier!

Vanaf vrijdag 27 oktober Expo Trui Chielens, illustraties

 1zijderupsnet - trui chielens

Trui Chielens (°1987, Poperinge) is fulltime illustrator en ze heeft, naast regelmatige bijdrages in de krant ‘De Tijd’, al enkele kinderboeken op haar naam staan.  Ze heeft een stijl die wat hoekig en weerbarstig is, maar vol speelse observaties zit.
www.ccdebrouckere.be

Maandag 30 oktober 2017, 14 uur Workshop Tekenen met de schaar (8+) – Trui Chielens

We gaan aan de slag rond haar laatste boek, ‘Prinses Pompelien gaat trouwen’, geschreven door Brigitte Minne. Via een kort gesprek leren we wat het maken van een illustratie nu precies allemaal inhoudt. Daarna worden we zelf illustrator. Iedereen krijgt een stukje tekst waarrond we kunnen werken met als eindresultaat een eigen mini boekje. We werken op een grafische manier met gekleurde papieren op elkaar.

Bibliotheek Torhout http://torhout.bibliotheek.be/portaal, inschrijven via bib@torhout.be

Dinsdag 31 oktober, 15 uur Sprookjes enzo & Theater Tieret – Achter de spiegel (5+)

 AchterDeSpiegelMargotdeGroup

Sprookjes enzo & Tieret nemen je mee. Langs wegen vol verdwaalde gedachten en vervaagde herinneringen. Naar daar … waar vergeten woorden gefluisterd en vervlogen dromen gekoesterd worden. Naar daar … achter de spiegel. Een bijzondere reis vol wondere beelden en warme klanken. Voor écht iedereen vanaf 5 jaar.
www.ccdebrouckere.be

Zondag 5 november 15 uur Theatertainment & Theaterhuis Banann – Kaatjes verjaardag (3+)

Kaatjes verjaardag

Muzikale familievoorstelling met Kaatje, Kamiel & Victor van KETNET Kaatje wacht al jaren op haar verjaardag. Of toch zeker al een paar maanden of dagen… Het maakt eigenlijk niet uit. Het is in ieder geval al veel te lang geleden dat ze nog eens verjaard is, vindt ze. En nu is het eindelijk zover! Gelukkig hebben Kamiel en Viktor een geweldig verrassingsfeestje voorbereid. www.ccdebrouckere.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *