Hypotheek.winkel verhuisde naar de Burg

Karel Deprez en Hypotheek.winkel verhuisden van de Markt naar de Burg. Door het grote succes van Hypotheek.winkel was de verhuis naar een nieuw pand noodzakelijk. Het nieuwe pand werd heel specifiek ingericht voor een efficiënte werking met meerdere medewerkers.

 

Hoe werkt hypotheek.winkel? Karel: “Wie voordelig wil lenen, zit gebeiteld bij hypotheek.winkel. Vergelijk samen met ons de tarieven en formules van hypotheken bij de verschillende banken. Voor zoveel mogelijk gezinnen en alleenstaanden in Vlaanderen biedt de hypotheek.winkel een positief alternatief voor het eenzijdig en commercieel gekleurd hypotheekadvies van de banken. Het gaat hier zowel over nieuwe woonkredieten, herfinanciering van een bestaand woonkrediet met of zonder renovatie, pure renovatiekredieten, kortom: alle leningen gerelateerd aan woningen.”

Hoe werkt het? Karel: “Wij verwelkomen de klant en hebben grosso modo drie types klanten. Zij die een ‘hoe ver kan ik springen gesprek’ willen waarbij we de begeleiding en onze werking van A tot Z uitleggen. Dan zijn er klanten die een woning op het oog hebben en een budgetanalyse vragen en tot slot zijn er zij die iets hebben gekocht en de banken onderling willen vergelijken. Schuldsaldo, brandverzekering, alle verplichtingen worden daarbij in kaart gebracht. We vertrekken daarbij van wat de klant wil. Ook niet onbelangrijk is wat hij of zij wil afbetalen per maand.” “Wij zeggen ook niet: je moet op twintig jaar lenen! Nee, het kan ook over 25 of 30 jaar. Daarvoor hebben wij partners die dat financieren.”

Hypotheek.winkel
Burg 53
8820 Torhout
050 97 71 55
torhout@hypotheekwinkel.be
www.hypotheekwinkel.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *