Finale Biz’art BLUES Rally ’17 op 20 januari

De finale van de Biz’art BLUES Rally ’17 vindt plaats op zaterdag 20 januari in club de B.

Dit jaar werd een andere formule gehanteerd. Acht groepen werden geselecteerd en die mochten hun kunnen etaleren op het podium van Den Langen Avond in Gistel: Kolonel Djafaar (8/09), One With The Blues (22/09), Jadoul (6/10), Tuxedo Swamp Blues Band (20/10), Leaky Roof (3/11), Albert’s Bastards (17/11), The Flashbacks (1/12),en The Hourglass Instinct (15/12).  Uit deze 8 geselecteerden van de voorrondes, gaven 4 anonieme jury leden punten en kwamen vier finalisten uit de bus. De finale vindt plaats in  Club de B, ’s Gravenwinkelstraat 5 in Torhout op zaterdag 20 januari ’17 vanaf 20 uur. De winnaar van deze finale ontvangt 500 euro. Wie volgt The Blues Vision (’15) en Bluebird (’16) op?

Je kan deze finale bijwonen voor slechts 5 euro in voorverkoop in Den Langen Avond (Gistel) en Topdisc (Torhout) (voor het goede doel). Aan de deur betaal je 8 euro. Natuurlijk kan je ook kaarten kopen bij het bestuur. Of stuur een mailtje naar mailto:marcbsp@yahoo.co.ukof via de  website:         https://marcbsp.wixsite.com/bizart-torhout

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *