Rhetorika Rocks

Na een eerste succesvolle editie in 2016 organiseert Koninklijke Harmonie Rhetorika voor de tweede maal de concertavond Rhetorika Rocks. “Op zaterdag 17 februari 2018 geven we in de sfeervolle Club de B het podium aan twee lokale bands”, zegt voorzitter Wim Verschelde.

“Hoofdact is de bekende lokale coverband De Toâpe Geraapte, steeds met enkele Torhoutse muzikanten in de line-up. Vorig jaar trad de band overigens nog op ter gelegenheid van de jaarlijkse Nieuwjaarsdrink van de stad Stad Torhout. Ambiance verzekerd! ”


“Support act is The Microwives: een even beloftevolle als enthousiaste beginnende West-Vlaamse meidengroep met een uniek muzikaal repertoire.”

“Het wordt opnieuw een geweldige avond met alvast twee steengoede bands. Voor wie eens gezellig uit de bol wil gaan met familie, vrienden of collega’s is dit het ideale evenement!”
Kaarten

“Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop (avond zelf 15 euro) en zijn verkrijgbaar bij CD-speciaalzaak Topdisc en Wim Verschelde, Peter Lingier en Joke Beuselinck van de harmonie Rhetorika.”
Contact: Wim Verschelde,  0497 36 68 70, sterkewim@telenet.be
Facebookevent: Rhetorika Rocks

Win 2 gratis kaarten
Stuur een mail naar info@torhoutvandaag.be met als titel Rhetorika Rock en in de body van de mail jouw adresgegevens en maak kans op 2 gratis tickets! Doen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *