Info- en terugkomavond Obesitascentrum Torhout


Het Obesitascentrum Torhout organiseert op donderdag 25.01.2018 om 19 uur een infoavond in het auditorium van AZ Delta campus Rembert Torhout. Dokter Isabelle Debergh en dr. Pierre Floré bespreken alle waarheden en onzin over (de wildgroei aan) diëten, over doeltreffende begeleiding, beweging op maat en het aanbod aan nieuwe en bestaande chirurgische technieken. Patiënten die al een maagverkleining of maagband kregen zullen getuigen vanuit hun ervaring. Na de voordracht krijgen aanwezigen de kans om kennis te maken met hulpverleners en teamleden bij een hapje en een drankje. De toegang is gratis. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in via 050 23 24 24 of secr.chir.torh@azdelta.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *