Versterking voor Torhout KM

 

Eén week voor het afsluiten van de wintermercato heeft Torhout 1992 KM aanvallende versterking ingehaald.

 

De 29-jarige Alandson Jansen Da Silva (04/10/1988) komt in zijn geboortestad spelen. De aanvallende middenvelder, die de dubbele Belgisch – Braziliaanse nationaliteit bezit, speelde in de jeugd onder andere voor Harelbeke Sport, SV Zulte-Waregem en Club Brugge KV waar hij met zijn broer Alexandre tot bij de beloften speelde. Ondertussen speelde hij ook voor het Nationale Belgische U15 team.

 

In 2008 debuteerde hij voor Standard Luik maar daar kon hij geen vaste basisstek afdwingen. Daarna volgden AFC Tubize (2009), AGOVV Apeldoorn in Nederland (2011), Floriana FC in Malta en KVV Coxyde (2012), KV Turnhout (2013), RRC Gent-Zeehaven (2014) en vorig seizoen KVK Westhoek.

 

Torhout 1992 KM heet Alandson na bijna 30 jaar van harte welkom terug in zijn geboortestad.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *