Gezonde Gemeente Torhout een maand zonder alcohol

Ga je ook de uitdaging aan om in februari een maand lang geen alcohol te drinken? Het Lokaal Bestuur Torhout wil alvast het goeie voorbeeld geven en neemt volgende maand deel aan Tournée Minérale! Doe je mee?

 

Een maand zonder alcohol, redenen genoeg!

Heel wat mensen zagen al in dat bewust kiezen voor een maand zonder alcohol een goed idee is. Er zijn tal van redenen om het te proberen. Je slaapt niet alleen beter, maar je hebt meer energie, je voelt je fitter, je krijgt minder calorieën binnen, hebt geen kater meer en je bespaart daarenboven geld! Moeten we nog verder gaan?

Gemotiveerd? Motiveer dan ook anderen?

Een maand lang aan de verleiding van alcohol weerstaan is een hele klus. Want we denken al snel ‘Eéntje kan toch geen kwaad’. Motiveer daarom anderen, en neem deel in groep! Met de steun van je collega’s, vrienden, buren en familie lukt het veel beter. Bewijs samen dat je geen alcohol nodig hebt om plezier te maken!

Organiseer je iets? Laat het weten!

Mocht je zelf een activiteit willen organiseren in het kader van Tournée Minérale, laat het dan weten aan het Lokaal Bestuur Torhout. Ze willen er graag aan meewerken. De stad doet ook een warme oproep aan de uitbaters van de horecazaken in Torhout om een mocktail ter beschikking te stellen van hun klanten.

Hoe neem ik deel?

Overtuigd? Inschrijven kan via: http://www.tourneeminerale.be/ onder de teamnaam ‘Gezonde gemeente Torhout’.

One thought on “Gezonde Gemeente Torhout een maand zonder alcohol”

  1. Alles naar wens verlopen. Geen enkel verlangen naar alcohol.
    Dit wil niet zeggen dat ik geen goed biertje lust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *