Aron Defevere naar Torhout KM

De 23-jarige Aron Defevere (04/01/1995) komt over van FC Gullegem. De flankverdediger zette zijn eerste voetbalpassen als 6-jarige bij KVP Gits. Eén seizoen later trok hij voor twee jaar naar SVD Handzame. Sinds 2004 zou hij tien seizoenen lang de jeugdreeksen van KSV Roeselare doorlopen tot aan de beloften, waarna hij in 2014 naar reeksgenoot FC Gullegem trok. Daar speelde hij drie seizoenen lang alle wedstrijden (98) in competitieverband en scoorde er vijf doelpunten. Dit seizoen liep het tijdens de voorbereiding echter mis en moest hij half augustus onder het mes wegens problemen aan de heup, waardoor hij nog niet in actie kwam. Aron begint volgende week terug aan de eerste trainingen en hoopt zo snel mogelijk terug volledig fit te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *