Torhout KM gaat verder met Darren Steur

Torhout KM kwam tot een nieuwe overeenkomst met de vorige week pas 22 jaar geworden Darren Steur (10/03/1996). De jonge Torhoutenaar die twee seizoenen geleden overkwam van de beloften van KSV Roeselare, waar hij ook de jeugdrangen doorliep, blijft dus ook volgend seizoen op De Velodroom actief.
De polyvalente verdediger/middenvelder mocht bij KSVR enkele keren (vooral vriendschappelijk) opdraven bij de A-kern onder trainer Franky Van der Elst maar koos in 2016 toch voor Torhout waar hij zich goed voelt en zich verder wil ontwikkelen.
Darren had dit seizoen met heel wat blessurelast af te rekenen waardoor hij tot op heden slechts drie selecties voor de A- en vijf bij de B-kern kon afdwingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *