Stephanie lid van Chaine des Rôtisseurs

(Van links naar rechts: mastercook Patrick De Gendt, schepen Annick Vanderspurt, Stéphanie van Den Heuvel, projectpromotor Torhout Ann Vanassche en Ilse Duponcheel.)

Stéphanie Van Den Heuvel van het Gravenhof en The Bistroteek werd opgenomen in de Chaine des Rôtisseurs, een internationaal culinair gezelschap dat actief is in 88 verschillende landen. Voorwaar een mooie riddering (want zo heet dat) voor de 42-jarige kok. En als klap op de vuurpijl vindt het galadiner waarbij de winnaar van de wedstrijd ‘meilleur jeune chef rôtisseur’ wordt bekend gemaakt, plaats in het Gravenhof in Torhout in maart 2019. De ridderingen zouden dan in het kasteel van Wijnendale voltrokken worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *