Stadhuiskaarters

STADHUISKAARTERS HULDIGEN KAMPIOENEN

Het bestuur van de Stadhuiskaarters in Wijnendale huldigde in het bijzijn van burgemeester Kristof Audenaert en de schepenen Annick Vanderspurt, Rita Dewulf en Joost Cuvelier, hun kampioenen van het afgelopen kaartseizoen. Bij de heren gaat de titel naar Stefaan Strubbe met 16 punten en 2104 kaartpunten. Bij de dames werd het voor de titel een titanenstrijd tussen twee zussen en de mama! Maar Evy Warnier won het pleit met 13 punten en 1801 kaartpunten. De Rode Lantaarn is dit jaar voor Frederick Demuenynck  met 6 punten en 1491 kaartpunten. Naast de cadeaus van de club kregen de winnaars vanwege het gemeentebestuur nog elk een badhanddoek mee naar huis. (Tekst en foto EVT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *