Kerstmarkt Don Bosco

Geen eindejaarsperiode zonder een leuke kerstmarkt! De kerstmarkt Don Bosco heeft alvast een geweldig programma in petto. Om 14u komt de Kerstman langs om iedereen te verwelkomen. Aansluitend wordt de kerstmarkt geopend door het schoolkoor met kerstliedjes.

Zin in een jenevertje? Of misschien toch maar ‘nen Brugse Zot’? Het kan allemaal want er staan verschillende standjes met onder andere cava, wullox, frietjes, pannenkoeken, braadworsten, Hasseltse koffie, etc.

Om 14u30 is er een workshop dansles voor de aanwezige kinderen door Gevada. Om 15u30 is er het optreden van Johnny Yuma & The Tombstone Three. Er is eveneens kinderanimatie. Ten slotte is er om 18u de bekendmaking van de winnaars van de kerstkleurwedstrijd.

Noteer 21 december alvast in je agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *