Vernieuwde www.ccdebrouckere.be

Een nieuw cultuurseizoen, een nieuwe website! Met het oog op de start van seizoen 2018-2019 in Cc de Brouckere, is de website www.ccdebrouckere.be volledig vernieuwd. Later volgt ook www.torhout.be.

De nieuwe website in een notendop:

 • visueel aantrekkelijk
  overzichtelijk
  ● meer plaats voor video’s en foto’s die een voorsmaakje geven van de activiteiten, zodat de klant een goed beeld heeft wat hij mag verwachten
  ● meer ruimte voor recensies van voorstellingen en bijlagen bij zaalverhuur
  ● uitgebreider e-loket: een lokaal aanvragen, cateringwensen of informatie doorgeven als je organiseert en accomodatie huurt in het Cc, kan via een webformulier.
  de ticketruilbox (nieuw!), een tool waarmee gebruikers onderling tickets kunnen ruilen als ze ziek of verhinderd zijn. Zo hoeft het Cc niet meer als tussenpersoon te fungeren en matchen we hen rechtstreeks aan elkaar. Tinder voor tickets dus!
  de carpoolbox (nieuw!). Wie naar een activiteit in Cc de Brouckere gaat en nog plaatsen vrij heeft in de auto, of wie net op zoek is naar een lift kan dat zo melden. Via de online carpoolbox wordt het heel eenvoudig om vraag en aanbod in te geven en elkaar te contacteren om een auto te delen. De service op de site is gratis. Wie de rit aanbiedt, beslist zelf of die gratis is of tegen een tegen een kleine vergoeding. Dat kan ook in natura, een drankje na de voorstelling bijvoorbeeld.
  een online handleiding voor het bestellen van tickets online voor seizoen 2018-2019

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *