Een neus voor goede auto’s!

Auto-Store is een van die zaken waar een mens wel altijd een (auto)koopje kan doen. Zaakvoerder Patrick Vanparys nam in 2005 het bedrijf over van zijn ouders. We mogen dus wel zeggen dat hij gepokt en gemazeld is in de stiel.

(Een van de huidige koopjes is de stadswagen Peugeot 108.1.0. Active E-VTI 5 deurs, kostprijs 7990 euro. Op de homepage van www.torhoutvandaag.be vind je er alles over als je op de foto klikt.)

Auto-Store, garage Vanparys, gaat terug tot 1966. Van merkgarage evolueerde het naar een zelfstandige autohandel waar jong gebruikte en nieuwe wagens centraal staan. Auto-Store zelf werd in 2010 opgestart. Naast verkoop kan je er ook terecht voor onderhoud van de verkochte wagens.

Stokpaardje van Patrick is het vinden van de beste jong gebruikte wagens. “Het is mijn taak om altijd degelijke wagens te kunnen aanbieden aan haarscherpe prijzen. Tweedehandsmarkt is absoluut niet gemakkelijk maar mijn kleinschaligheid en mijn ervaring zijn pluspunten. En meer dan ooit is de uitbouw van een goede website een noodzaak. Auto’s verkopen gebeurt meer en meer via internet. De consument vergelijkt en vergelijkt. Het is dus aan mij om sterkst naar voor te komen op vlak van prijs-kwaliteit.”

Auto-Store
Brugsebaan 22
8810 Lichtervelde
051 72 33 55
Openingsuren
van maandag tot en met vrijdag: van 9 tot 12 en van 13.30 tot 18.30 uur
op zaterdag van 10 tot 12 en van 13.30 tot 18 uur.
Gesloten op zondag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *