Hoofdpodium Land of Love

Het ziet er veelbelovend uit…de nieuwe locatie van Land of Love. Bereikbaar via de Steenveldstraat. Dit wordt het hoofdpodium. Emma van Land of Love wist ons te vertellen dat er nog enkele honderden kaarten beschikbaar zijn. Morgen maken wij de winnaars van twee gratis kaarten bekend.

Medewerkers gezocht!

“De organisatie is ook nog op zoek naar enkele medewerkers: er zijn nog enkele plaatsen voorzien voor de latere shift onder andere als barmedewerker of als vrijwillig security-lid, maar ook daar zijn de plaatsen intussen zeer beperkt geworden. Wie dus het festival van binnenuit – en bovendien gratis! – wil meemaken, kan zich nog vlug inschrijven op  www.landoflove.be/medewerkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *