Herderfeesten

Vrijdag 24 augustus 2018
19 uur: opening Herdersfeesten met receptie
20 uur: Herderrock met groepjes uit de regio en daarbuiten: Sinrise band, Aces High coverband, Magnetica

Zaterdag 25 augustus 2018
6-17 uur: rommelmarkt in de Zwevezelestraat en zijstraten


10.30 uur: wielerwedstrijd op rollen
11-13 uur: Armanis Walking Jazz Band, mobiel op de rommelmarkt
Dixieland en New Orleans muziek hebben voor hen geen geheimen. Reeds meer dan 15 jaar treden deze (semi)-professionele muzikanten samen op. Authentieke standards, aangepaste teksten en eigen arrangementen en composities vormen het repertoire. U beleeft met deze formatiemusici, swingende, gekke en soms ook ingetogen momenten. Ambiance en sfeer zijn dan ook verzekerd.
18.30 uur: openluchtmis
19.30 uur: barbecue in zaal Sparrenhove
Sparrenhove hele dag open voor hapje en drankje

Zondag 26 augustus 2018
8.30 uur: fietstocht met de drie plaatselijke wielertoeristenclubs
10.30 uur: ipv tijdrit voor recreanten: wedstrijd op rollen
Sparrenhove voor drankje of koffie met taart
16-16.45 uur: Dom, op binnenplein Sparrenhove
In Dom ontmoet je ‘De’ Charel, een bijzonder artiest die zichzelf en alles daaromheen best geweldig vindt. Een podiumbeest in hart en zelfs nieren. Dat het vorige keer misging, zit hem dwars en daarover komt hij nu vertellen en vertonen. Daarover heeft hij geschreven, gerijmd, geknutseld en gedacht. De Charel neemt in Dom op bijzondere wijze het publiek mee in zijn denk- en leefwereld waarin banaliteiten argument worden en ook omgekeerd. Dom is eigenzinnig interactief clownesk vertel- en circustheater met rolbanen, blaaspijpen, een haai en ook een walvis maar bovenal één boodschap: ‘De Charel is niet dom, dat is hij niet; de Charel is een genie!’Trailer: www.charelenco.be
18 uur
: prijsuitreiking tijdrit
19 uur: Koffiekaarting in Sparrenhove

Locatie
Herderstraat en Zwevezelestraat
Zaal Sparrenhove: Herderstraat 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *