Feest bij Duivenmaatschappij Gans Alleen

De kampioenen werden: Germain Declerck (Oude Arras-Clermont), Paul Haesaert (jaarse Arras-Clermont), Joseph Hok (Jongen Clermont), Danny Vandenbilcke (oude Fontenay en jaarse Fontenay), Van Oost- Callewaert (jongen Pontoise).

Ereprijzen 2018: Germain Declerck ( Fontenay HS, ereprijs Mark Vanhoutte), Germain Declerck (Fontenay HS, ereprijs Rumix Ruddervoorde), Germain Declerck (Fontenay HS, ereprijs Orchidee), Eddy Alliet (Fontenay HS, ereprijs Tuincenter Provoost), Joseph Hok (Arras jongen, ereprijs Eddy Deketelaere), Callewaert Van Oost (Clermont jongen, ereprijs Drankcentrale Dewilde), Danny Vandenbilcke (Clermont jongen, ereprijs Gans Alleen), Stefaan Vanthorre (Clermont jongen, ereprijs Boot-erham Zedelgem), Joseph Hok (Arras jongen, ereprijs Wijkc. De Nachtegaal), Stefaan Vanthorre (Clermont jongen, ereprijs wijkc. De Nachtegaal), Johan Hessels (Clermont jongen, ereprijs Gilbert Dupon), Rik Fraeyman (Clermont Jongen, ereprijs café Heidelberg), Ronny Decock (Compiègne jongen, ereprijs couture Marie-Rose), Freddy Vansteelant (Pontoise jongen, ereprijs Dejonckheere Zedelgem), Danny Vanneste (Pontoise jongen, ereprijs Rouwcenter Decombele), Albert Kyndt (Pontoise jongen, ereprijs Josiane Van eenoo), Yannick Haesaert (Pontoise jongen, ereprijs voorzitter).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *