En als het regent is er…Bling King

Natuurlijk kent iedereen in Torhout al carwash Bling King maar misschien ben je er nog niet langs geweest met je wagen. Kan want het weer bleef zolang zo goed en droog dat wagens amper vuil werden. Maar met november komt daar verandering in.

Bij Bling King carwash ben jij koning of koningin. Je wagen wordt gewassen in een indrukwekkende wasstraat van 62 m lang, 6 m breed en 6 m hoog.

Als je voor de Diamond-formule kiest, krijg je bovenop de royale wasbeurt en de vernieuwende geurbeleving een extra led-lichtspektakel, een bodemwas en een protect-shine behandeling die je wagen vuil en waterafstotend maakt. Ga je voor Bling King, dan kies je voor een unieke ervaring. Een carwashbeurt zoals je die nooit eerder ervaren hebt.

 

Duurzaamheid is troef bij Bling King. Zonnepanelen leveren de elektriciteit en een ondergrondse tank van 300.000 liter vangt het regenwater op. Met een eigen waterzuiveringsinstallatie kunnen ze 80% van het gebruikte water zuiveren en hergebruiken. Je elektrische of hybridewagen kan je opladen op de parking van bedrijvencentrum 3koningen langs de Oude Gentweg 81.

Video_1

Met je gratis waspas betaal je minder voor je Bling King wasbeurt. Je kan er snel en makkelijk mee betalen aan de betaalterminals. Heb je het bedrag op je waspas opgewassen? Shine on! Laad je waspas dan zelf weer op, aan de betaalterminals, in de shop of van bij je thuis.

Met een waspas was je vanaf 10 euro !   Een betere prijs kwaliteit verhouding vind je in de regio niet !

Win 2 gratis waspassen ter waarde van 50 euro!

Omdat wij van propere wagens houden, geven we twee gratis waspassen weg ter waarde van 50 euro! Hoe kan je die winnen? Gemakkelijk: ga je wagen wassen in Bling King, neem een mooie selfie van jij en je wagen in of voor de wassstraat of in de stofzuigzone en bezorg die ons. Wij plaatsen die op facebook torhoutvandaag. De twee foto’s die het meest mensen bereiken, winnen de pasjes.

Foto’s sturen naar facebook torhoutvandaag. Wedstrijd loopt van 8  november tot en met 5 december. De winnaars worden bekend gemaakt op 6 december! Een Sinterklaasgeschenk voorwaar.

Herbeleef hier de officiële opening: 

IMG_4482.jpg
IMG_4484.jpg
IMG_4485.jpg
IMG_4486.jpg
IMG_4487.jpg
IMG_4491.jpg
IMG_4464.jpg
IMG_4465.jpg
IMG_4466.jpg
IMG_4469.jpg
IMG_4470.jpg
IMG_4472.jpg

(c) Apriotief bvba.

 

De Bling King wasstraat is open

di – za van 9 tot 18 uur
zondag van 9 tot 12 uur
maandag gesloten
gesloten op feestdagen

De SelfWash is elke dag open van 7 tot 22 uur

BLING-KING BVBA
Bruggestraat 156
8820 Torhout
050 21 50 21
info@bling-king.be
www.bling-king.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *