Klimaatmars in Torhout

Op 12 februari vindt er een klimaatmars plaats in Torhout, georganiseerd door de MOS-ketiers van de middenschool. De mars trekt om 12.30 uur door Torhout richting het stadskantoor.

 

De MOS-ketiers (staat voor Milieuzorg op school) organiseren op 12 februari tussen 12u30 en 13u een Klimaatmars in Torhout. Leerlingen van de MOS middenschool vertrekken vanaf hun school richting het vrijetijdshuis om vandaar verder te wandelen naar het stadskantoor.

Samen wandelen de leerlingen om een strenger klimaatbeleid te eisen van de politici op federaal, Vlaams en lokaal niveau.  Burgemeester, Kristof Audenaert, en schepen van Leefmilieu, Elsie Desmet, zullen hen ontvangen in het Atrium van het stadskantoor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *