Gratis naar NaGeBa!

Op zondag 24 maart organiseert NaGeBa vzw, met zetel in Don Bosco, de NaGeBa-beurs in het Diocesaan Dienstenhuis Groenhove. NaGeBa staat voor Natuurlijk en Gezond in Balans. Jij kan daar gratis bij zijn want torhoutvandaag schenkt 10 gratis inkomkaarten weg.

Veerle Catteeu en Andy Vanbeveren organiseren voor de tweede keer de beurs in Torhout maar die is wel al aan de vierde editie toe. Ze wonen in de Landstraat 11 waar ze met Boventoon ook een relaxatiecentrum hebben.

Veerle is voorzitter van de NaGeBa vzw: “Het is een gezondheidsbeurs die mensen wil verbinden. Gezondheid staat centraal, natuurlijke producten, bewustzijn, connectie of verbinding met de natuur, stilstaan, een gezond lichaam, een gezonde geest…”

Goodiebag voor eerste 50

“De eerste vijftig aanwezigen krijgen een goodiebag die gevuld is met items van de standhouders. Een heerlijke verrassing…”

Yoga

“De hele dag door vinden ook gratis demo’s plaats:

  • Yoga
  • Kinderyoga
  • Dansen
  • Qi-Gong
  • Encaustic art: demo’s met bijenwas.10 Gratis kaarten

    Klik op deze link: https://www.facebook.com/torhoutvandaag/     en like de pagina torhoutvandaag en deel en like het artikel van de NaGeBa beurs of stuur een e-mail naar info@torhoutvandaag.be met als onderwerp NaGeBa en in de body van de e-mail uw adresgegevens en gsm-nummer. Zo maakt u kans op 1 van de 10 gratis kaarten. Succes.

Praktisch

Gezondheidsbeurs NaGeBa op 24 maart in Diocesaan Dienstenhuis Groenhove van 10 tot 18 uur.
Inkom: 5 euro. 60+ betaalt 3 euro en kinderen beneden de 12 jaar mogen er gratis in.
Wat: therapie, natuurlijke producten, massage, gezonde voeding, coaching… Waar: Diocesaan Dienstenhuis Groenhove, Bosdreef 5, Torhout
meer info: www.nageba.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *