TSVB is verhuisd en werft aan

TSVB, Torhouts Sanitair en Verwarmingsbedrijf, huist sedert enkele weken volledig in de Ambachtstraat 35 in Torhout. Na de geweldige groei die het bedrijf meemaakte, was die verhuis een noodzaak.

Kristof Decloedt en Jan Callewaert namen in 2009 het bedrijf over en bouwden het stelselmatig verder uit. Op dit ogenblik werken er een 40-tal medewerkers. “We werken voor huisvestingsmaatschappijen, bouwpromotoren, aannemers en particulieren”, verduidelijkt Kristof.


“En we zijn dringend op zoek naar nieuwe medewerkers. Zo vroeg een groter magazijn ook een extra magazijnier…”

 

 TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING

TSVB is op zoek naar een Technieker Centrale Verwarming. In deze functie spoor je allerlei fouten op aan de centrale verwarming van huishoudelijke installaties en herstel je deze. Je voert onderhoud uit aan huishoudelijke verwarmingstoestellen (ketels), voert herstellingen uit aan sanitaire installaties en start je CV en sanitaire installaties op. Meer info: https://www.tsvb.be/Home/JobDetails?key=technieker-cv

2 INSTALLATEURS CV EN SANITAIR

Je staat in voor het plaatsen van leidingen en toestellen voor sanitair en centrale verwarming in nieuwbouw of renovatiewoningen of appartementen. Je werkt met 1 of 2 personen samen op diverse locaties. Meer info: https://www.tsvb.be/Home/JobDetails?key=installateur-cv-sanitair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *