Winnaar duoticket Land of Love


Wie de vuilnisbak correct gebruikt is sowieso een winnaar, met die woorden ging de 2e editie van de ‘Properen’ campagne begin april van start. Sinds begin april zijn er al 9. Om de eerste campagnemaand af te sluiten kaapt de origineelste inzending tot nu toe één van de hoofdprijzen weg. Een duoticket voor Land of Love! Emmeline en Emma van KSA Drie Koningen kunnen deze zomer gratis gaan feesten.

Vanaf 1 april tot eind juni kan al wie zijn vuilnis correct in de vuilnisbak deponeert in de prijzen vallen. De campagne richt zich in eerste instantie vooral op de (schoolgaande) jongeren die hun lunch verorberen in de binnenstad. Als ze zich als ‘een #properen’ gedragen, kunnen ze snacks en of hun volgende lunch misschien wel gratis krijgen. Als dat niet motiverend genoeg is, maken ze kans op een gratis Spotify of Netflix abonnement. Als absolute hoofdprijs worden er maar liefs 5 duotickets weggegeven voor het Torhoutse festival Land of Love.

KSA Driekoningen wint eerste duoticket voor Land of Love

Emmeline en Emma van KSA Driekoningen hebben met hun instagramstory de origineelste inzending van april beet en winnen daarom het eerste van de vijf duotickets voor Land of Love! Afgelopen vrijdag, 3 mei, kwam de leiding hun ‘propere cheque’ ophalen in het stadskantoor van Torhout. De leden van KSA Driekoningen zijn dus blijkbaar echte ‘propere’ gasten.

De ‘Properen’ campagne loopt nog tot eind juni. Winnen kan door een ‘propere’ selfie te posten. De vraag is dus, laten de andere jeugdbewegingen dit over hun heen gaan of komt er een tegenaanval?

Winnen? Post een propere selfie!

Al wie zijn vuilnis correct deponeert in de vuilnisbak maakt kans. Hoe?

  • Bewijs dat je, je afval correct in de vuilnisbak gooit door openbaar een selfie te posten op facebook of instagram met #properen #Torhout.
  • Of laat je “live” betrappen door één van onze propere ambassadeurs. Ze liggen overal op de loer!

Wekelijks worden tal van bonnen uitgereikt als beloning voor de propere gewoonte.

Je maakt niet alleen kans op een gratis snack bij één van de deelnemende handelaars. Met een beetje geluk pakt de echte ‘propere’ van Torhout  een Spottify of Netflix abonnement en er zijn natuurlijk nog 4 duotickets voor Land of Love te winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *