Ravenhof in de kijker op 19 mei

Op zondag 19 mei 2019 zet Lokaal Bestuur Torhout opnieuw ‘Kasteel Ravenhof’ in de kijker op de Dag van het Kasteel.

Met het thema Mini Highland Games mikt men opnieuw op een namiddag vol plezier en spel. Voor de Robin Hoods is er boogschieten of hou jij meer van reuzezakspringen? Kan jij schapen drijven met een blinddoek op? Of wil je wel eens voetballen met een omgekeerde bril op jouw neus? Iets uitdagender?

Kies dan voor een balkenparcours of ga de strijd aan in het blaaspijpschieten… Ben je een durfal? Vaar dan ook op de slotgracht van het kasteel. Knutsel je graag? Neem dan deel aan de workshops met klei en keramiek. Geniet ondertussen van wat lekkers en de Schotse livemuziek. Voor elk wat wils dus!

Kom gezellig vertoeven in het romantische Ravenhofpark en geniet van de kleuren, geuren en Schotse sfeer. Breng ook een bezoekje aan het Museum Torhouts Aardewerk dat gratis te bezichtigen is op Dag van het Kasteel. Kortom, nodig je familie en vrienden uit en zak af naar het Ravenhofpark op zondag 19 mei 2019 van 13.30 tot 17.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *