Gratis naar Hof & Huis

De 26ste editie van “Hof & Huis” valt tijdens het hemelvaartweekend. Van donderdag 30 mei tot zondag 2 juni wordt u er dagelijks verwelkomd van 10 tot 18 uur. Dit jaar door zeker meer dan 180 exposanten.

Hof & Huis is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een ware klassieker, een tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Hof & Huis is al 26 jaar uw vaste afspraak om het mooiste op het vlak van tuin, interieur, lifestyle te ontdekken en de leuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue.
(Foto’s Paul de Cloedt)

HOF & huis 070526 4879

En er is meer te beleven dan ooit…

“Naast het volledig gamma aan exposanten, het grootste ooit, proberen we steeds “inhoud en beleving” toe te voegen aan het event. Omdat we weten dat de toekomst bij de jeugd ligt, willen we er alles aan doen om hen te inspireren. Dat doen we door ze te boeien op een aantal vlakken waarvan we weten dat ze hen interesseren. Zo zijn er mogelijkheden om kennis te maken met kinderyoga, kunnen ze workshops koken volgen (gegeven door de 14-jarige healthychef  Janos, veel meer dan een hobby-kok), kunnen ze aan de slag om zelf thuis te gaan kweken, kunnen ze insectenhotels bouwen en kunnen ze wegdromen bij oude meubels die omgebouwd zijn tot kastelen”, zeggen de organisatoren.

De jonge mama’s komen aan hun trekken met meer uitleg door Delphine Steelandt van de boeken Fit Mom en Fit Body.

Ook voor die koks waarvoor de zomer niet lang genoeg kan duren en die alles willen weten over het buiten koken, hebben ee een barbecue eiland gecreëerd waar alles i.v.m. buiten koken gegroepeerd staat. Dank zij de deskundige uitleg van Grillmaster Peter De Clercq maak jij de juiste keuze bij je aankoop.

 

Alles voor de tuin en het landelijk interieur! De tuin als verlengstuk van je interieur (of omgekeerd!) vormt de rode draad op het event en blijft de bezoeker jaar na jaar inspireren. De meer dan 180 exposanten bekoren je met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten.

 

HOF&HUIS 100516 1221105

Foodtrucks

Rond het gezellige terras met zicht op het prachtige kasteel staan een aantal foodtrucks en dat zorgt  voor een topsfeertje. En culinair is het top!

3 x 2 gratis tickets

Torhoutvandaag geeft 3 x2 gratis tickets weg. Daarvoor moet je gewoon een e-mail sturen naar info@torhoutvandaag.be met als onderwerp ‘Hof & Huis’ en in de body van je e-mail al je contactgegevens. (naam, adres en gsm-nummer). Winnaars worden bekend gemaakt via fb en website torhoutvandaag. Dit op zondag 26 mei.

HOF&HUIS 100516 1221037

Praktische info:

Van donderdag 30 mei tot zondag 2 juni, telkens van10 tot 18u.

Adres: Zeeweg 42 – 8820 Torhout (GPS instellen op hoek “de Maerestraat” en “Zeeweg”)

Gratis parkeren vlak voor de deur, plaats voor meer dan 1.000 auto’s.

Inkom: algemene inkom: € 9 voor volwassenen

60+ en jongeren: € 8

Honden welkom aan de leiband

Koop vooraf op http://www.tuinbeurzen.be/ je tickets met korting, vermijd zo de wachtrij aan de kassa.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *