Den Plezanten Hoek is er klaar voor

Meer dan drie jaar geleden namen Dirk en Benedicte De Verwennerij over op de hoek van de Oostendestraat en de Werkenstraat en doopten dat om tot Brasserie Den Plezanten Hoek. Ze zijn helemaal klaar voor de Batjes…Je kan er niet alleen terecht voor honger en dorst maar tijdens de Batjes vind je er ook een aantal standjes. Uiteraard Den Plezanten Hoek met hun originele biermanden maar er is meer…

Benedicte en Dirk bouwen Den Plezanten Hoek verder uit op hun manier. “In de eerste plaats moet je natuurlijk kwaliteit bieden. En dat doen we. In alle bescheidenheid durven we zeggen dat wie hier komt eten prijs-kwaliteit heel goed gediend is. Het begint met een eerlijke dagschotel. Die kan je bij ons komen eten van maandag tot en met zaterdag, alleen op onze sluitingsdag donderdag niet. En er is ook een kaart, beperkt maar voldoende.”

“Je kan hier altijd zomaar binnenvallen maar wie het iets groter ziet en een feestmaaltijd wil geven, moet uiteraard eerst contact met ons opnemen. Wij maken menu’s op afspraak zelfs.”

Streekbieren

Brasserie Den Plezanten Hoek ontpopt zich meer en meer als streekbierencafé. Je kan er nu namelijk al 150 verschillende streekbieren proeven. Geen alledaagse maar werkelijk speciale.

Omdat ze die streekbierenkennis of -kunde ook willen delen met de klanten, stelt men in Den Plezanten Hoek zelf streekbiermanden samen die men verkoopt. Een ideaal cadeau. Elke mand bevat naast bieren, bijpassende glazen en enkele kleine attenties…

Den Plezanten Hoek
Oostendestraat 82
8820 Torhout
050 69 35 48

https://www.facebook.com/denplezantenhoektorhout/

Actie: Juli en augustus: 10 streekbieren (spaarkaart) ….1 gratis tapasplank t.w.v. 15 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *