De nieuwe thuishaven van TSVB

TSVB, Torhouts sanitair- en verwarmingsbedrijf, verhuisde in maart 2019 van de oude stek in de Keibergstraat naar gloednieuwe gebouwen in de Ambachtstraat 35. Een zoveelste stap vooruit voor Kristof Decloedt (38) en Jan Callewaert (36).

In oktober 2009 namen Kristof Decloedt en jan Callewaert TSVB over, bedrijf gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Doorlopende investeringen zorgden ervoor dat er nu een 40-tal medewerkers actief zijn voor hen en dat beroep wordt gedaan op TSVB door huisvestingsmaatschappijen, bouwpromotoren, aannemers en particulieren. Eind de 20 waren ze toen ze ondernemer werden…

“Ja, dat is jong”, zegt Kristof. “Maar het bedrijf was toen ook veel kleiner, had maar een zestal werknemers in dienst. Maar zowel Jan als ik zagen groeikansen. We hebben geïnvesteerd, in personeel en in kwaliteit. En nu staan we zover dat we heel snel op de bal kunnen spelen en ook grote werken in een korte periode kunnen afwerken. In de markt waarin wij opereren is dat heel belangrijk.”

Ernstig

“Groeien van een kleine tot een grotere onderneming, brengt wel wat zorgen mee. Het wordt ook allemaal ernstiger. Je werkt met meer personeel en bent daar een stuk verantwoordelijk voor . Bovendien is de concurrentie zo hevig dat je er als ondernemer moet voor zorgen dat er een goede werksfeer heerst.”

Verhuis

“De verhuis naar een nieuw gebouw was meer dan nodig maar je gelooft het of niet: wij waren vooral bezig met de werking van ons bedrijf. En plots kwam de opportuniteit om de grond in de Ambachtstraat te kopen. Dat hebben we dus gedaan. We lieten er een gebouw opzetten dat de tijd kan doorstaan. Belangrijk als uithangbord en ook om nieuw personeel aan te trekken want als we kunnen, willen we nog wat groeien.

Zie meer:

IMG_1714.jpg
IMG_1720.jpg
IMG_1736.jpg
IMG_1740.jpg
IMG_1757.jpg
IMG_1761.jpg
IMG_0163.jpg
IMG_1678.jpg
IMG_1684.jpg
IMG_1690.jpg
IMG_1692.jpg
IMG_1699.jpg

(c) Apriotief

TSVB
Ambachtstraat 35
8820 Torhout
050  21 56 52
info@tsvb.be
www.tsvb.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *