Vijf op de kilometriek…

Nicolas en Christophe Cool zijn een aardig E-bike imperium aan het uitbouwen. Vijf is dit en volgend jaar het cijfer waar het rond draait. Nicolas is trouwens ook voorzitter van Torhout Handelt.

“De winkel in Torhout is toe aan het vijfde seizoen en volgend jaar bestaat hij vijf jaar”, licht Nicolas toe. “Enzo Sterckx is het gezicht van de winkel in Torhout, een erg klantvriendelijke man. ”

Unicum

“Het feit dat ons aanbod puur elektrisch is – wij zijn dus echt gespecialiseerd – is nog altijd uniek in West-Vlaanderen!”
En die aanpak loont blijkbaar want ondertussen hebben de broers Cool al vijf winkels: “Torhout, Blankenberge, Roeselare die ontstond na een overname van Fietsen Soenen en Giant Store Roeselare, Tielt en Waregem.”

 

“Wij staan voor vriendelijkheid, degelijkheid, oplossingsgerichtheid en openheid, en dat vinden de mensen blijkbaar ook”, besluit Nicolas die onderstreept dat ze de hele vakantie door openbleven. “Alleen op zondag en maandag, onze sluitingsdagen, waren we dicht. In de vakantie gebruiken onze klanten de fiets meer en dus willen we paraat staan.”

Cool Electro Cycles Torhout
Aartrijkestraat 14
8820 Torhoput
050 58 05 03
www.coolelectrocycles.be

One thought on “Vijf op de kilometriek…”

  1. degelijk en betrouwbaar enzo altijd klaar met een vriendelijk gebaar en voor ne mens telt dat ook proficiat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *