Knippen als kunst: win een make-over

 

Sen Vandermeulen is een creatieve duizendpoot. De vriendin van Wim Verplancke heeft niet alleen een gouden stem als zangeres maar ook gouden vingers als kapster. Daarom startte ze vanaf 1 juli kapsalon Sen’sitiv op in de Papebrugstraat 13.

“Kapsalon Sen’sitiv is gespecialiseerd in heren-, damessnit & make-overs”, zegt Sen. “Dat doe ik op een authentieke, ambachtelijke manier waarbij ik zo weinig mogelijk de tondeuse gebruik. Ik neem alle tijd voor de klant en luister in de eerste plaats naar wat hij of zij wil. Ik pin me dus ook niet vast op nieuwe trends, alles kan.“

Ervaring

Vergis je niet. De beslissing om zelfstandig kapster te worden zat al langer dan vandaag in het achterhoofd van Sen. “Ik heb 25 jaar ervaring als kapster”, verduidelijkt ze. “Ik werkte in binnen- en buitenland, onder andere op een cruiseschip en gaf 5 jaar les aan de kappersschool in Ieper. Tot nu toe was dat altijd in dienstverband, nu wil ik een eigen zaak runnen.”

“Waarom? Omdat ik vind dat een goede knipbeurt zeldzaam is. Ik streef naar een kwalitatieve snit met stijl en een persoonlijke aanpak, letterlijk en figuurlijk.”

Alleen op afspraak

Sen’sitiv werkt alleen op afspraak. Die kan je maken door gewoon te bellen naar 0468 02 81 27.

Win, win, win…

Nieuw kapsalon en dus valt er iets te winnen… Elke nieuwe klant die een afspraak maakt, krijgt meteen 5 euro korting.

En Torhoutvandaag geeft 2 make-overs weg: een voor heren en een voor dames. Wat moet je daarvoor doen? Gewoon een e-mail sturen naar info@torhoutvandaag.be met als onderwerp Sensitiv en in de body van de e-mail al je gegevens, dus: naam, adres, gsm-nummer. Ook via de facebookpagina van Torhoutvandaag loopt deze actie. Ook daar kan je meedoen. Succes!

Kapsalon Sen’sitiv
Papebrugstraat 13 bus 6
8820 Torhout
0468 02 81 27
https://www.facebook.com/KapsalonSensitiv/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *