Infomoment welzijnsraad

Welzijn kan worden omschreven als het welbevinden op medisch, sociaal, psychisch, maatschappelijk en materieel vlak en behelst dus een brede waaier aan topics. Tot voor kort kwamen deze items verspreid aan bod op (deel)adviesraden. Er was evenwel geen adviesorgaan dat specifiek deze materie behandelde en waar deze uitvoerig konden besproken worden met de betrokken actoren. Hieraan wil het Lokaal Bestuur Torhout dit najaar tegemoet komen door de oprichting van een Welzijnsraad.

DAG VAN DE ZORG IN WZC SINT-AUGUSTINUS EEN KNALSUCCES

Deze spiksplinternieuwe adviesraad zal bestaan uit zowel professionele welzijnspartners actief in Torhout, verenigingen, vertegenwoordigers uit andere (gerelateerde) adviesraden, als betrokken burgers en het Lokaal Bestuur Torhout. Op deze manier hoopt het Lokaal Bestuur Torhout signalen vanuit het werkveld, verenigingsleven … vlotter te detecteren, lacunes op te sporen in de dienstverlening, overleg en samenwerking te stimuleren, en op haar beurt advies in te winnen en informatie te verspreiden over nieuwe initiatieven of projecten.

Infomoment op 30 september, iedereen welkom!

Indien dit jou (of jouw vereniging, organisatie …) aanspreekt, kom vrijblijvend langs:

  • donderdag 30 september
  • van 19 tot 20 uur
  • Locatie: Stadskantoor, Aartrijkestraat 11/B, Torhout

 

Tijdens dit infomoment wordt het startschot gegeven en wordt toegelicht wat deze adviesraad inhoudt. Uiteraard kunnen de leden zelf de vormgeving mee bepalen en d.m.v. hun aanwezigheid en inbreng, het belang ervan laten toenemen en een invloed uitoefenen op het welzijnslandschap in Torhout!

Nog vragen? Contacteer  telefonisch op 050 22 12 33 of per mail naar sociaal.huis@torhout.be. Ook voor voorstellen of ideeën kan je daar terecht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *