Izycoffee geopend

Op zaterdag 7 december gingen de deuren open van de nieuwe koffieshop Izycoffee op het Hoedenmakersstraat 5-7. Bart buyse uit Izegem is de stuwende kracht achter wat een keten van koffie moet worden. Naast Izegem en Tielt is nu dus Torhout aan de beurt. In Torhout wordt de 30-jarige Torhoutse Sofie Desmet de barista van dienst.

Sofie: “Ik ben geboren in Kortrijk, opgegroeid in Harelbeke en vanaf mijn 19de meeverhuisd met mijn ouders naar Torhout. Op mijn 23ste verhuisde ik naar Izegem. Sinds twee jaar heb ik een huisje gebouwd met mijn partner op de goede herder in Torhout. En ik heb ook nog een dochter van negen, Lani.”

“Vorige zomer volgde ik een opleiding barista  via Izycoffee bij crème de la crema in Roeselare. Sinds november 2018 ben ik dan ook actief als barista en in december 2019 werd ik manager bij Izycoffee.”

Izycoffee, Hoedenmakersstraat 5-7, Torhout. Open van 8 tot 18 uur, 7 dagen op 7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *