Thuiszorg Familiezorg

Op haar nieuwjaarsbijeenkomst dankte de thuiszorgdienst Familiezorg West-Vlaanderen vzw haar medewerkers met vijf tot vijfenveertig dienstjaren.

 

Christel De Muynck (45 jaar dienst),  Martine Vanbelle (40 jaar dienst), Christine Vandenbussche  (40 jaar dienst), Ann Delafontaine  (35 jaar dienst), Claudia Vandenbossche  (35 jaar dienst), Rina Denoo  (30 jaar dienst), Kathy Pincket   (        30 jaar dienst), Katie Degrieck  (25 jaar dienst), Maureen Verschaeve    (20 jaar dienst), Anniek Casteleyn  (20 jaar dienst), Viviane Bonne  (15 jaar dienst), Isabelle Vandevoorde  (10 jaar dienst),

 

Steun en toeverlaat voor honderden gezinnen

De medewerkers van Thuiszorg Familiezorg zetten zich dagelijks in voor honderden personen die in Torhout en omstreken zorg nodig hebben. Emily Deroo, diensthoofd voor regio Torhout, geeft enkele cijfergegevens voor het voorbije jaar 2019:

  • 83 verzorgenden boden bij 495 gezinnen gezinszorg.
  • 18 huishoudhulpen boden hulp aan 143 gezinnen.

 

Sociaal ondernemerschap

Met ongeveer 2250 medewerkers (ca. 1750 in dienstverband en ca. 500 op vrijwillige of freelance basis) mag Familiezorg West-Vlaanderen vzw zich een belangrijke werkgever noemen in de provincie West-Vlaanderen. In regio Torhout breidt de werking nog altijd uit, en dit dankzij het engagement van ongeveer 130 medewerkers.

“Gezinsvriendelijkheid, goede en veilige werkomstandigheden, evenwaardige samenwerking, medeverantwoordelijkheid, persoonlijke ontplooiing en financiële geborgenheid zijn kernwaarden in het medewerkersbeleid van Familiezorg West-Vlaanderen vzw”, zegt Emily Deroo. “De effecten daarvan blijken onder meer uit de hoge anciënniteit”

Familiezorg West-Vlaanderen vzw

Sint-Rembertlaan 20, 8820 Torhout

tel. 050 21 41 82

torhout@familiezorg-wvl.be

http://www.familiezorg-wvl.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *