Groepspraktijk Zuid

Sedert 18 februari vind je op de hoek van de Rijselstraat en de Zuidstraat Groepspraktijk Zuid, kinesitherapie Tom Veys en Dylan Desauvage en podoloog Wim Veys.

Kinesitherapie Tom Veys & Dylan Desauvage is een jonge en dynamische groepspraktijk sinds 2010 gevestigd in Aartrijke.  Op 18 februari werd de praktijk uitgebreid met een extra vestiging in de Rijselstraat 2 in Torhout, als onderdeel van Groepspraktijk Zuid.

Tom Veys: “Het team van onze groepspraktijk bestaat uit verschillende kinesitherapeuten, elk met hun eigen interesses en specialisaties. Op die manier zijn we ervan overtuigd dat we iedere patiënt een doelgerichte, persoonlijke behandeling kunnen aanbieden als oplossing voor zijn/haar specifieke lichamelijke klachten.”

“U kunt bij ons terecht in Torhout voor:

  • Manuele Therapie
  • Behandeling en preventie van sportletsels
  • Dry Needling
  • Orthopedische revalidatie na een ongeval of operatieve ingreep
  • Algemene kinesitherapie
  • Respiratoire revalidatie
  • Orofaciale therapie
  • Pré- en postnatale kinesitherapie
  • Lymfedrainage (Aartrijke)”

“Beweging en reactivatie beschouwen we als een cruciaal onderdeel van de revalidatie, hiervoor beschikken wij over een ruime accommodatie met oefenmateriaal. We hechten er ook veel belang aan dat elke patiënt opgevolgd wordt door één therapeut, bij wie hij/zij terecht kan met alle vragen, twijfels en problemen.”

Podoloog Wim Veys

Wim: “Ik startte mijn praktijk in oktober 2006 in de lichterveldestraat 38, net naast het postkantoor, in Torhout. Op dat moment was ik zelfstandig in bijberoep. Vanaf 2014 kon ik de praktijk beginnen uitoefenen in hoofdberoep.
 Na 14 jaar was het tijd om een eigen nieuwe plekje te zoeken en ben ik terechtgekomen op de hoek van Rijselstraat en de Zuidstraat.”

” De nieuwe praktijk zal ons de ruimte geven die we nodig hebben om on-top te blijven en zodoende de patiënten een kwalitatieve zorg te kunnen bieden. Waar we vroeger beperkt waren in tijd en ruimte liggen nu heel wat nieuwe mogelijkheden. Ik denk aan extra medewerkers in de podologie praktijk om de wachttijden beperkt te houden. Ik denk aan de meerwaarde van het multidisciplinaire werken met de kiné praktijk. “

 “In de podologie praktijk worden de activiteiten ingedeeld in twee groepen:

Doorgedreven gespecialiseerde voetzorg, waaronder ik de basis voetverzorging ( pedicure ) versta, maar ook de ietwat meer complexe nagel en huidpathologieën.”

 “Zooltherapie op maat. De rijkelijk uitgeruste oefenzaal is voorzien van een high-end videoanalyse-systeem dat zowel topsporters, kinderen als senioren kan doorlichten. Dit alles wordt gecombineerd met een RS Scan drukmeting. Eens alle gegevens verzameld zijn, kunnen de zolen vervaardigd worden in het achtergelegen zoollabo. Doordat het gehele proces in huis wordt gehouden, kunnen we hoogwaardig maatwerk afleveren. Dit alles flankeren we met een optimale opvolging en service.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *