Geen tornooi voor Torhout KM

Het tornooi van Torhout KM met Zwevezele en Gullegem werd verboden door de stad.

Persverantwoordelijke Peter Verplancke: “Door de plaatselijke Covid 19 opstoot heeft het Torhoutse stadsbestuur bij monde van waarnemend burgemeester Hans Blomme, de Algemeen Manager Charles Hollevoet op de hoogte gebracht dat het beslist heeft dat alle evenementen verboden worden tot en met 2 augustus.

Ook kleedkamers en douches van sportaccommodaties mogen niet meer gebruikt worden, trainingen mogen wel nog doorgaan.

KM Torhout heeft ook verbod gekregen om op 2 augustus het tornooi met Zwevezele en Gullegem (beiden 2AVVA) te laten doorgaan. De oefenwedstrijd van 30 juli op het terrein van Excelsior Zedelgem (1PWVL) gaat (voorlopig?) wel nog door.

Het jeugdvoetbalkamp van de KM jeugdwerking eind juli mag wel doorgaan, maar dan zonder de afsluitende pinanticup.

Op 3 augustus wordt de situatie opnieuw bekeken en zal onder andere beslist worden of de oefenwedstrijd van 5 augustus tegen Mandel United (2AVVA) en de bekerwedstrijd van 9 augustus tegen RC Lauwe (1PWVL) wel gaan mogen doorgaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *