Zoek en win!

Doe mee aan de zomeretalagewedstrijd van Lokaal Bestuur Torhout, Torhouthandelt en Torhoutvandaag! In zes winkels die lid zijn van Torhouthandelt (sticker op de deur) en die in het stadscentrum liggen (binnen de ring) kan je het koopfiguurtje van O-sekoer aantreffen. Zoek de figuurtjes, vul het deelnemingsformulier in en maak kans op een van de 45 Torhoutbonnen ter waarde van 20 euro of de elektrische Maaikes fiets! De wedstrijd loopt van 20 juli tot en met 20 augustus.

Hoe deelnemen?

Je kan in alle winkels, lid van Torhouthandelt, een deelnemingsformulier afhalen. Gratis! Daarop vul je de zes namen van de zaken en het adres in waar je die figuurtjes aantreft. Je kan dit ingevulde formulier binnenbrengen in een van de zes winkels waar je de figuurtjes vindt.

Vul je alleen dat in dan maak je kans op een van de 45 Torhoutbonnen ter waarde van 20 euro.

Wil je de Maaikes fiets winnen?

Wie de Maaikes fiets wil willen moet ook aankopen doen. Op het formulier vind je drie vakjes die afgestempeld of afgetekend moeten worden. Een vakje vertegenwoordigd een aankoop van 20 euro. Dus voor 60 euro kan je een elektrische fiets winnen met een waarde van ca 2500 euro.

Reglement zomeretalagezoektocht

Ga op zoek naar het koopfiguurtje van O-sekoer in zes handelszaken in het Torhoutse stadscentrum en win…

Deelnemingsformulieren zijn uitsluitend gratis te verkrijgen in één van de zaken die lid is van Torhout Handelt (herkenbaar aan de sticker )!

Deelnemingsformulieren te verkrijgen van 20 juli tot en met 20 augustus.

Indienen in box in een van de zes winkels die het O-sekoerfiguurtje herbergen in hun etalage.

Hoe deelnemen?

Wie alleen maar de zes namen en adres van handelszaken invult en het formulier in de box in een van de zes deelnemende winkels werpt, maakt kans op het winnen van Torhoutbonnen (45 x 20 euro).

Wie wil meedingen naar de elektrische Maaikes-fiets moet wel aankopen doen bij leden van Torhout Handelt in de binnenstad. Daartoe zijn drie vakjes voorzien waar een stempel of een handtekening van de winkel kan worden gezet.  Per aankoopwaarde van 20 euro krijg je een stempel.

Drie vakjes kunnen dus afgestempeld worden in een en dezelfde zaak.

Let wel!

Alleen de originele inschrijvingsformulieren komen in aanmerking.
Per gezin mogen meerdere deelnemingsformulieren worden ingediend maar er wordt slechts een prijs toegekend per gezin en adres.
De prijzen kunnen niet worden geruild.
De trekking van de winnaars gebeurt via live – facebook.

Dit gebeurt op de laatste dag van de Batjes (zondag 23 augustus) Formulieren bleven dan 3 dagen in quarantaine!

De Torhoutbonnen worden doorgestuurd naar de winnaars, die persoonlijk worden verwittigd.

De hoofdprijs, de Maaikes-fiets- wordt overhandigd na afspraak met de winnaar, de organisatoren en de fietsenleverancier.

Alle winnaars zullen terug te vinden zijn op de website www.torhoutvandaag.be en op de website van Torhouthandelt!.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *