Opel Goethals werd Opel Leplae

Opel Goethals werd in mei 2020 Opel Leplae. Daarmee voegt de familie Leplae een vierde garage toe aan haar Opel-imperium: Wervik, Oostende, Veurne en nu dus Torhout.

Sophie Leplae leidt de garage in Torhout en staat in voor de algehele boekhouding van het bedrijf.
“Dertig jaar geleden begon mijn pa, Stephaan, met een Opel-garage in Wervik. In 2012 volgde Oostende, in januari 2020 namen we Opel Veurne over en in mei 2020 Opel Goethals in Torhout. Zo stellen we nu in totaal 30 à 35 mensen tewerk. Oostende wordt nu geleid door mijn vader Stephaan (61), Wervik door mijn moeder Anita Monteyne (61), Veurne door mijn broer Laurent (27) en Torhout door mezelf. Ik ben 32. Ik beheer ook de boekhouding van de volledige groep.”

Personeel blijft),

“In Torhout blijft alle personeel aan boord en komen er nog mensen bij voor de boekhouding, het atelier en de receptie.”

Voordelen

“De cluster van vier garages die we hebben uitgebouwd, levert alleen maar voordelen op. Zo kunnen we de jarenlange kennis en expertise delen, is er een ruim aanbod aan stockwagens, iets wat ook geldt voor onderdelen. We kunnen ook kort op de bal spelen wat carrosseriewerk betreft. En in al onze vestigingen werken we met goed opgeleid personeel. Wij blijven echter een familiebedrijf waar sociaal contact centraal staat!”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *