Vrijwilliger gezocht!

Paul Colaert stuurt het volgende bericht door: “Ik zoek een vrijwilliger voor een jonge man van 21 jaar uit Torhout om met deze jongeman op regelmatige basis een tandemtochtje te maken. De jongen in kwestie is momenteel nog leerling van het Begeleidingscentrum Spermalie in Brugge, waar ik werkzaam ben. Hij is blind en  autistisch, en heeft een lichte mentale achterstand. Indien u mensen zou kennen, of mij in contact kunt brengen met mogelijke kandidaten die één- of tweewekelijks bvb. 45 minuten met deze jongen willen ‘tandemmen’ (hij heeft een eigen tandem), dan zou dat zeker helpen om de mobiliteit van deze persoon te ondersteunen en zijn fysieke conditie te verbeteren.

Hopelijk kan hieraan gevolg worden gegeven. Met dank alvast en uiteraard zeer bereid om meer info te geven, met inachtneming van de privacy van de jongeman in kwestie.”

Paul Colaert, Opvoeder-begeleider, BC Spermalie Brugge. Contacteren via: colaert.paul@skynet.be

2 thoughts on “Vrijwilliger gezocht!”

  1. Beste ,

    Als gepensioneerde en fietser wil ik graag verdere info om met de jongen van 21 jaar op regelmatige basis te gaan fietsen.

    groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *