Het antistress bouwpakket van Hyboma!

Wie Hyboma zegt, zegt Kortemark en Daniël en Wim Verhaeghe. Maar ook kwalitatief en duurzaam bouwen met een liefde voor het metier die zeldzaam wordt.

In 1968 zette Daniël Verhaeghe, op vraag van een klant, de stap van een hypotheekmaatschappij naar een bouwbedrijf. Wat aarzelend begon, groeide uit tot een zekerheid in de regio Kortemark-Torhout. 48 jaar later bouwt de tweede generatie verder op dezelfde fundamenten: een betaalbare woning bieden die voldoet aan de huidige en toekomstige wensen van de bouwheer.

hyboma-duurzame-woningen-2-groot

“De stijl, de afwerking en het comfortniveau wordt door de klant bepaald”, zegt Commercieel directeur Frank Vanmeenen. “Luisteren naar die klant staat dus centraal! Op basis van die gegevens qua smaak en budget bouwen wij een huis met garantie voor maatwerk, kwaliteit, vakmanschap en ervaring. Uiteraard met gebruik van duurzame materialen en technieken en met de nadruk op energiezuinigheid. Kortom: wij bouwen betaalbare woningen op mensenmaat!”

Zonder stress

“Net zoals Daniël 48 jaar geleden alle kopzorgen bij het bouwen van een huis overnam van zijn eerste klant, doen wij dat nu nog altijd. Wij nemen alle praktische beslommeringen van een bouwproject voor onze rekening! Dat kunnen we omdat we zelf over eigen ervaren en bekwaam personeel beschikken dat gedreven en vol passie met hun job bezig is.”

Hyboma

“Uiteraard kunnen wij voor bouwgrond zorgen maar klanten mogen ook hun eigen bouwgrond  aanbrengen. Wij bouwen tegen een vaste prijs, ook met inbegrip van grondwerken en funderingen, hun droomhuis. Ook hier volgen we de wensen van de klant en ontnemen we hem of haar alle zorgen. De klant krijgt zelfs de mogelijkheid een deel van de werken zelf uit te voeren!”

Verkoop- en bouwformule

“Voor zij die een tweede keer willen bouwen en hun oude huis willen verkopen, bieden wij de unieke verkoop- en bouwformule aan.  Daarbij zorgen we niet alleen voor de bouw van de nieuwe woning maar ook voor de verkoop van het oude huis. Geen zorgen dus over een tijdelijke verhuis of over een overbruggingskrediet…Hyboma biedt, met andere woorden, een compleet antistress bouwpakket aan!”

Hyboma
Wilgenlaan 39
8610 Kortemark
051 48 09 80

www.hyboma.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *