Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout
Alcohol
Bosdreef
– Op 11 maart legde R.D. uit Torhout een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken.
Stationsstraat – Op 12 maart levertde S.B. uit Ichtegem een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor 6 uur.
Roeselaarseweg – Op 13 maart viel M.G. uit Torhout om 3 uur in een horecazaak enkele dames lastig. Hij was onder invloed van alcohol en weerspanning en werd  bestuurlijk aangehouden en overgebracht naar de cel.
Ernest Claeslaan – Op 13 maart om 4.27 uur onderschepte een ploeg van de lokale politie Kouter T.S uit Wingene in de Ernest Claeslaan, nadat die met hoge snelheid de parking van het zwembad had verlaten.  Bij controle legde hij een AT ‘alert’ af, beschikte hij enkel over een voorlopig rijbewijs waardoor hij in feite niet mocht rijden en was het voertuig niet meer geldig gekeurd.
Rijselstraat – Op 13 maart om 23.36 uur trof de politie A.V. uit Hooglede aan die in zijn wagen lag te slapen met  voor- en achterlichten aan. Nadat de politie hem wakker maakte, legde hij een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd voor zes uur ingehouden.
Roeselaarseweg – Op 14 maart leverde een alcoholcontrole om 1.49 uur geen positieve ademtests op. Er werden vier voertuigen gecontroleerd.
Oude Wijnendalestraat – Nog op 14 maart reed L.V. uit Koekelare  om 3.17 uur met zijn wagen in de gracht en kwam tot stilstand tegen een betonnen verlichtingspaal nadat hij bezig was met zijn gsm. Hij raakte hierbij niet gewond. Hij legde een ademtest ‘p’ af en verloor zijn rijbewijs voor 15 dagen. De takeldienst takelde het voertuig, verder was er geen schade.
Bruggestraat – Op 15 maart werden om 2.33 uur twee bestuurders gecontroleerd op alcohol: tweemaal safe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *