Word lid van TC De Koddaert en ga voor 5 euro naar K3

Exclusief aanbod voor de leden van TC De Koddaert : K3 op 21 juli in Koekelare

k3

Op onze nationale feestdag organiseert het feestcomité van Koekelare een groots event voor de jongeren uit onze streek. Vanaf 14 uur start men met een kinderdorp op de markt, vanaf 16 uur start het eigenlijk gebeuren met de kidsdisco van de ketnetband, gevolgd door Ian Thomas met rond 18 uur hét optreden van K3 !  Nadien komt Niels Destadsbader met aansluitend een d.j.
TC De Koddaert heeft  voor de jonge leden en hun ouders/begeleiders een aantal kaarten vastgelegd.  Normale prijs is 15 euro.   Voor de leden is dit slechts 5 euro. Inschrijven kan via leen@koddaert.com.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *