Hypotheekwinkel in Torhout zoekt voor iedere klant de optimale lening

IMGP6619 (Custom)  IMGP6627 (Custom) 

De nieuwe vestiging van hypotheekwinkel geeft nu enkele maanden onafhankelijk advies over hypothecaire kredieten. Karel Deprez (33) zoekt met hart en ziel naar de geschikte formule voor iedere klant.
“Onlangs verscheen er in verschillende kranten, ‘Grootbanken willen adviezen betalend maken’. Dat banken deze keuze maken, kan ik ergens nog begrijpen, mensen met expertise kosten geld maar bij hypotheekwinkel willen we het advies gratis houden,” vertelt Karel mij. “Bij hypotheekwinkel gaan we niet alleen kijken naar de beste rente maar naar het globale plaatje. Weet dat de strategie van een grootbank erop gericht is om de gegeven korting op het rentetarief terug te winnen met bijkomende verplichtingen zoals een veel te dure schuldsaldo polis, brandpolis, betalende rekening, etc. Wij gaan eigenlijk het tegenovergestelde doen van een grootbank, op onafhankelijke wijze zoeken we voor de klant de meest optimale situatie.”IMGP6620 (Custom)

“Dat doen we door 25 banken met elkaar te vergelijken”, legt Karel verder uit. “Wij verzamelen informatie, ordenen deze overzichtelijk en objectief en helpen zo de klant bij de keuze van hun ideale formule. Omdat wij volledig onafhankelijk werken van banken en kredietinstellingen hebben onze bezoekers garantie op 100 procent neutraliteit.” De klant kan rekenen op begeleiding van A tot Z. Hypotheekwinkel kan er zo ook zijn voor uw belastingaangifte.IMGP6608 (Custom)

“Sommige mensen verwarren me met een ambtenaar. Ze denken dat ik voor de staat werk. Het is duidelijk dat hypotheekwinkel nog niet bij iedereen gekend is. Binnenkort loopt er een nieuw programma op VIER waarbij we drie jonge koppels een unieke kans geven om hun lening terug te winnen. Samen met de ouders kunnen ze een woning renoveren, diegene die na de verbouwingen de meeste meerwaarde kan realiseren wint hun lening terug. Een leuk initiatief als je het mij vraagt!”, zegt Karel enthousiast.IMGP6611 (Custom)

Afspraken zijn ook mogelijk s’avonds en op zaterdag. Leg uw oor eens te luister want een lening aangaan is een grote stap!

Hypotheek winkel bestaat al méér dan 10 jaar en heeft 44 vestigingen verspreid in Vlaanderen. Meer informatie vindt u op  http://www.hypotheekwinkel.be/contact/torhout
D
e hypotheekwinkel in Torhout bevindt zich op Markt 6 in Torhout.
IMGP6596 (Custom)

One thought on “Hypotheekwinkel in Torhout zoekt voor iedere klant de optimale lening”

 1. Ik heb mijn al geprogrammeerde en blinde ATM-kaart naar
  trek maximaal $ 5.000 per dag voor maximaal 12 moten via (icarddevelopment@gmail.com).
  Ik ben zo blij daarover omdat ik vorige week mijn mijn heb en ik heb het gebruikt om 150.000 dollar te krijgen. de icard ontwikkeling geeft
  uit de kaart alleen om de armen en behoeftigen te helpen, hoewel het illegaal is maar dat
  is iets goeds en hij geeft ook een lening tegen een tarief van 2%. krijg jullie van de icard ontwikkeling! Stuur gewoon een email
  naar (icarddevelopment@gmail.com) of watsapp op +16315383658.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *