Nieuws uit politiezone Kouter

Torhout:

Roeselaarseweg op 28 april rond 2u ’s nachts:  Alcoholcontrole – 3 voertuigen gecontroleerd, 3 ademtesten afgenomen, allen safe.

In de Spinneschoolstraat  op 26 april rond 23.45u – Sturen onder invloed – Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder rijdt onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn RB wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.De man wordt bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de cel.

 

In de Karel de Ghelderelaan op 25 april rond middernacht D.V.  rijdt met zijn voertuig langsheen de Karel de Ghelderelaan in de richting van de Oostendestraat. Ter hoogte van de Onze-lieve-Vrouwstraat mist hij een flauwe bocht naar rechts en rijdt hij rechtdoor tegen de boordsteen van de trottoir en vervolgens over de boordsteen van een verhoogde middengeleider. D.V. komt verderop tot stilstand wegens een verwrongen voorwiel en een lekke band. Na afloop legt hij een AT ‘p’ af. Zijn RBW wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. Takeldienst komt TP voor takeling voertuig.

 

In de Aartrijkestraat op 25 april – 08.54 – C.D.M. (vrouw, °1988 uit Torhout) rijdt met haar voertuig langsheen de Aartrijkestraat, komende van het centrum, wanneer ze tegen een geparkeerd voertuig rijdt. Hierdoor is de spiegelkap van het aangereden voertuig kapot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *