Groene Pluim voor het vrijwilligersnetwerk Tordale

Al 5 jaar huldigt Groen mensen en verenigingen die zich inzetten voor een duurzamere, sociale en warme maatschappij. Elke genomineerde krijgt steevast een groene pluim, een kunstwerk van de hand van Johan Lemenu.
Dit jaar waren de drie genomineerden:

  • Roney Debaillie, een man die zich inzet voor de trage wegen, natuurpunt, KWb, de milieuraad, het zwerfvuilteam, …
  • Maxim en Ibe Perseyn-Deconinck, die hun eigen ecologische strobalenhuis bouwden en deze techniek aan anderen tonen en helpen verspreiden met raad en daad
  • het vrijwilligersnetwerk Tordale, waarvan de leden graag vrije tijd spenderen met de cliënten van Tordale om samen een gezellige, leuke activiteit te beleven, want er eens op uit zijn, doet deugd voor iedereen.

Stemmen kon via de webstek van Groen. Winnaar werd het vrijwilligersnetwerk van Tordale. Dat werd bekend gemaakt bij een gesmaakt optreden van de Witte Wolven, muziekgroep van blinde en slechtziende volwassenen met een meervoudige beperking, en een dito receptie. Plaats van het gebeuren was de gerestaureerde kapel van Ten Walle.

IMG_4005

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *