Burgemeester wordt uitgewuifd door OCMW- en stadspersoneel

Norbert00
De festiviteiten rond het afscheid van burgemeester Norbert De Cuyper begonnen al op vrijdag 27 mei toen het stadspersoneel feestend afscheid nam van Norbert. Wij mengden ons uiteraard tussen het feestgewoel. Kijk mee en ontdek het stadspersoneel zoals je ze nog nooit zag…

Norbert17.jpg
Norbert18.jpg
Norbert19.jpg
Norbert20.jpg
Norbert21.jpg
Norbert22.jpg
Norbert01.jpg
Norbert02.jpg
Norbert03.jpg
Norbert04.jpg
Norbert05.jpg
Norbert06.jpg

Wie het gedicht van Norbert over Torhout en zijn beroemde oneliner “Leve, Lang Leve Torhout!” wil blijven horen en een blijvend aandenken aan de burgemeester wil hebben, kan nog het boek ‘Leve Torhout’ bestellen. Uitgegeven ter gelegenheid van zijn 20-jarig burgemeesterschap. Slechts 5 euro. Zo lang de voorraad strekt. Bestellen kan door een e-mail met je gegevens te sturen naar info@torhoutvandaag.be. Dan wordt een afspraak gemaakt en kan het boek worden opgehaald.

Boek Norbert20 5 euro

Gedicht Norbert

“Leve, Lang Leve Torhout!”

One thought on “Burgemeester wordt uitgewuifd door OCMW- en stadspersoneel”

  1. Beste Patrick,
    Stad (180 pers) en OCMW Torhout (220 pers) hebben samen het integratieproces ingezet, maar zijn tot nader order nog steeds 2 aparte besturen. Het afscheidsfeest voor de burgemeester werd door beide georganiseerd, en ruim de helft van de aanwezige feestvierders waren dan ook OCMW-personeelsleden, oa. uit het woonzorgcentrum Sint-Augustinus. Graag hadden we dan ook een titel gezien die spreekt van stads-én OCMW-personeel. Geen staatszaak, maar niettemin gevoelige materie bij sommigen 🙂 Beste groeten, David Ghesquière (hoofd personeel OCMW)
    PS proficiat met uw mooie website en schitterend forum !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *